Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Ja, den første lørdagen i mai hvert år er det altså World Naked Gardening Day (forkortet til WNGD) eller på norsk: Naken i Hagen Dagen, evnt. Naken Gartner Dagen. Kanskje ikke den mest markerte merkedagen i verden, men et morsomt påfunn er det jo i hvert fall.

Her ser du en gjeng damer på full fart ut i hagen og formålet er plenlufting, alle hadde stilletthæler! 

Neida, bildet er tatt i anledning vår photoshoot på Eidsvoll for noen år siden, hvor temaet var voksne damer i catsuits. (Link til flere bilder lenger ned.) Fotograf: Jeanette Nyberg.

Du finner våre catsuits her.


Tilbake til World Naked Gardening Day. Denne merkedagen oppsto i 2005 da en av medredaktørene i Nude & Natural Magazine satte dagen på kartet. Magazinet har fulgt opp med artikler hvert eneste år siden og merkedagen har etter hvert blitt godt etablert og feires i stadig større deler av verden. Du kan lese mer om den her:

Organisasjonens Offisielle Hjemmeside

Wikipedia

Nå er jo ikke temperaturene her nord på kloden kanskje de aller beste for naken-gartner-arbeid og det er heller ikke helt sikkert at nabolaget er inneforstått med at dette er en merkedag, så hvordan du vil feire er jo opp til deg.

Det hadde vært moro om vi fikk tilbakemeldinger fra noen som markerte dagen, så send oss gjerne en melding på Facebooksiden vår og fortell oss hvordan det har gått med feiringen.

Flere morsomme merkedager finner du her: Frekke Merkedager du kan feire litt ekstra

Og om du vil se flere bilder fra vår photoshoot med nesten-nakne-damer-i-hagen, så finner du bildene her: Voksne damer i catsuits

NB! Gjør noen klikk innom vårt store vårsalg, det finner du her: OUTLET - der er det mange gode Frekke kupp!

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#WNGD #hage #worldnakedgardeningday #nakenihagen #nakengartnerdagen #merkedager #fun #naturisme #lillefrekke

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap