Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Satisfyer Men Masturbator

For en singel mann kan den seksuelle tilværelsen være nokså traurig. Ja, jeg sier singel mann, for når det kommer til sexleketøy, har det tradisjonelt vært slik at utvalget for det aller meste er myntet på kvinner. Men nå er det endringer på gang!

Satisfyer Men Masturbator har en produktserie jeg har fått æren av å teste et par produkter fra.

Foto Satisfyer Men Masturbator

PRODUKTLINK:

Satisfyer - Men Masturbator


Først ut er originalen. Her er det uskiftbare, supermyke innlegg som imiterer grotten vi menn er så glad i. Disse innleggene fåes som foruten Classic (som følger med) Sleeve, Lusty Tounges, Tri Delights, Tornado Bliss, Kinky Waves og Pressure Spiral. Jeg har testet Classic, Lusty Tounges og Kinky Waves.

Satisfyer - Men Sleeve Kinky Waves

Men først litt teknisk. Den består altså av en hylse, med en innsats der du igjen legger inn den myke, utskiftbare lystgjøreren. Og her er det et par spennende ting. Du kan pumpe den opp, slik at den føles trangere. Den har også en ventil i enden, slik at du kan slippe inn luft hvis du vil. Du får en mer sugefølelse om du stenger helt.

Dette fikk jeg ikke til å fungere helt optimalt. Pumpefunksjonen virket ikke så godt når jeg hadde den utvendige hylsen på. Her er det meningen at to myke partier igjen skal presses mot to små pumper på den innvendige innsatsen. Pumpene har to små hull som må tettes, og jeg følte at det rett og slett ikke ble tett nok. Imidlertid fungerte det fint om jeg tok innsatsen ut av hylsa, og brukte fingrene direkte på pumpene. Da blie det trangt og deilig.

Det er viktig å bruke rikelig med glidemiddel, da av den vannbaserte typen. Produsenten anbefaler ikke silikonbsert. Imidlertid kan du bruke litt olje, jeg brukte rett og slett kokosolje i tillegg til vannbasert glidemiddel. Fungerte helt utmerket!

Som nevnt, denne har utskiftbare innlegg. Jeg kjente ikke nevneverdig forskjell mellom Classic og Lusty Tounges. Kinky Waves har deilige nupper som absolutt er å anbefale. Ellers er Classic som følger med veldig bra.

Alt i alt: Deilig? Ja. Verd pengene? Jepp. Kos deg ^_^


Testet av mann i førtiårene.


Ta gjerne en kikk på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt:

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 


Følg oss også på  og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#produkttest #produktanmeldelse #satisfyer #men #masturbator #erotikk #erotiske #leketøy #lillefrekke

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap