Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

..og da er det jo ikke vanskelig å vite hva du skal bruke kvelden til.

Vi forslår kreative og yoga-inspirerte sexsstillinger, i minst en time, med kondom!

 

Kondomen, den hører med i dag fordi det er Sex-Hour-dagen, og her er mer info om hva dette egentlig går ut på, hentet fra et av deres tidligere FB arrangement:

'Sex Hour er en symbolsk markering for å oppfordre folk til å bruke kondom og ha sikker sex. Alle med tilgang til en kondom har sjansen til å bidra, enten sammen med partneren eller på egen hånd. Kampanjen er et nasjonalt og visuelt uttrykk for å stå sammen for sikker sex.'

Sex-Hour er fra kl 20.30-21.30, 21. juni. Og som du så, 21. juni er også den internasjonale yoga-dagen OG sommersolhverv... så nå er det mange grunner til å Frekke ekstra.


Kondomer har vi selvfølgelig, disse finner du her:
Ta også gjerne en kikk på husker og sexmøbler som gir mulighet for mange morsomme stillinger, det finner du her:

Har du ingen å ha sex med, så sett av tiden til å kose deg for deg selv, og gjør det gjerne på et sted/i en stilling du ikke pleier. Da blir det litt ekstra merkedagsfeiring ut av det.

Vi ønsker deg en flott Sex-Hour-DAG!

 

Lyst til å se flere morsomme merkedager? Klikk her:


Du kan også ta en tur innom salget vårt, der har vi oppdatert også med div. lakk, lær og wetlook. Her er link til alle varer som nå er på tilbud:


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: 


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på , der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#sexhour #merkedag #erotikk #yogadagen #fun #safesex #kondom #lillefrekke

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap