Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Test av Satisfyer Men Heat Vibration
PRODUKTLINK:

Satisfyer - Men Masturbator Heat Vibration

Dette er rett og slett en deilig grotte med både vibrasjon og varme. Her er det ingen uskiftbar innsats, men her er det vibrasjonen og varmen som er poenget. Og for et poeng! Det er rett og slett bare deilig.

Jeg kunne ha den på i lang tid, og leke med de forskjellige vibrasjonsinnstillingene. Den kan settes på forskjellige pulserende varianter, her er det bare å variere og prøve seg fram. Du kan også justere intensiteten på hver innstilling. Ulempen her er at hullet er relativt fast. Min lyststav er ca 17 cm og 12,5 cm i omkrets erigert, og da var det faktisk en fordel å ikke ha full ereksjon ved inntregning. Men med god smøring går det også fint. Og det ble deilig trangt med full ereksjon!

PRODUKTLINK:

Satisfyer - Men Masturbator Heat Vibration

Den har en fancy ladeledning med magnet, som fester seg på to små metallpunkt på selve enheten. Her bør du passe litt på når du setter den på lading, da ledningen er litt stiv, slik at det ikke blir skikkelig kontakt. Det skjedde for meg, med det resultat at den ikke var ladet da jeg var klar. Katastrofe! ^_^ Dette er ikke et problem bare man ser etter.

Rengjøring er veldig lett, det er faktisk bare å skylle den under springen. Den er 100% vanntett, og med litt leketøyrensespray er det såre enkelt.

For meg holdt en opplading til en drøy times bruk alt i alt. Det er nok til å bli fornøyd opptil flere ganger...

Alt i alt: Deilig? Ja. Veldig! Denne falt i smak. Verd pengene? Absolutt. Kos deg!

Testet av mann 51 årTa gjerne en kikk på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt:

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 


Følg oss også på  og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#produkttest #produktanmeldelse #feelztoys #satsfyer #menn #vibrator #erotikk #erotiske #leketøy #lillefrekke

 

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap