Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Førsteinntrykket var at denne var behagelig å holde i -litt eggeformet/dråpeformet. Den er vanntett og lett å rengjøre. Den kjennes ikke stor eller klumpete ut når du skal holde den da den ikke er mer enn 14 cm lang og veier 158 gram. Med bare en av motorene i gang synes jeg den er ganske stillegående, med begge i gang blir det selvfølgelig litt mer lyd - men heller ikke da plagsomt. Den holder ca en time når fulladet, det som er fint er at den begynner å varsle at batteriet begynner å bli dårlig med at lyset begynner å blinke på samme måte som når den lader, ikke bare kutter uten forvarsel.

I den tykkeste enden har den en slags skål med en kul i midten som vibrerer og pulserer. Men også den smalere «halen» vibrerer. Det er to separate motorer som har 6 forskjellige innstillinger hver for seg, men du kan også kombinere de to.

Da dette først og fremst skal være en klitoris vibrator, var det selvfølgelig det første jeg testet den til. Som tidligere erfart med andre klitoris vibratorer er det viktig med mye glidemiddel og litt tålmodighet for å finne rette plassering og vinkel. Ikke avskriv den om du ikke får den helt store wow følelsen første gangen, gi den et par forsøk til, det gjelder spesielt skålenden. Når man først treffer gir den i alle fall meg litt samme følelse som å bli brukt tungetippen på eller at man «tapper»med fingertuppen -noe i alle fall jeg synes er veldig pirrende. Den er ikke så voldsom/intens, men veldig behagelig og jeg ble ikke sår eller øm som jeg har opplevd med en del andre. Vil du ha kraftigere stimulering kan man bare snu den og bruke halen. Den enden er det «skikkelig futt i» og siden spissen er ganske tynn kan man både konsentrere seg om et lite punkt eller legge den flatere for å justere intensiteten. Virkelig mange muligheter og lett å tilpasse dagsform og humør.

Her ser og hører variasjonsmulighetene for vibrasjon og intensitet:
Jeg har også funnet et par andre bruksområder for denne her hvor jeg synes den er helt fantastisk. Den første er å bruke den skålformede enden på brystvortene (både mine og gubben sine), dette var virkelig en behagelig opplevelse som anbefales! Dessuten kan begge ender av den gjerne brukes til å pirre menn også. Stryk halen rundt på kroppen og opp og ned langs penis eller bruk skålen på frenulum. Bare å bruke fantasien!

Dette er et leketøy som er morsomt både alene og sammen med partner og anbefales på det sterkeste!

Dame 45


Ta gjerne en kikk på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt:

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 


Følg oss også på  og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#produkttest #produktanmeldelse #feelztoys #femmegasm #vibrator #erotikk #erotiske #leketøy #lillefrekke

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap