Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Tilbud og Kampanjer

Black lang-weekend - 25% RABATT PÅ ALT!

Vi kan jo ikke være noe dårligere enn resten av handelsstanden, så nå slår vi på stortromma og senker alle priser i nettbutikken. Tilbudene gjelder fra og med akkurat nå og til og med mandag 29.november. Da har vi fått inkludert alle varianter av black-friday, black-weekend og cyber monday. (Cyber Monday skulle jo egentlig være nettbutikkenes Black-Friday, men disse tilbudsdagene har jo blitt utvidet i alle ender og kanter de siste årene, både i butikk og på nett.)

Vi reduserer faktisk alle priser med 25% i denne perioden, så du kan garantert få Frekket opp innholdet i klesskapet, undertøysskuffen, nattbordskuffen og julegavene.

Her er noen gode tips til Frekk moro:


NISSEANTREKK: Vi har mange forskjellige antrekk, i mange størrelser. Vi har faktisk også et kult antrekk til nissemenn. Når du klikker på linken under bildet så får du se alle varianter:

PARASOLLTILBUD - 20% RABATT

Sommeren 2020 var det ingen ferietur, men i år, fullvaksinert og reiseklar, så har vi bevilget oss en ferietur igjen. Leveringstid blir derfor noe lenger enn normalt, og våre kunder får selvfølgelig 'venterabatt' på 20% - så nå er det lurt å bestille høstens Frekke antrekk og lekesaker! Rabattkoden er gyldig fra nå og ut september månded 2021.


 

Les mer: PARASOLLTILBUD - 20% RABATT

WEEKENDSALG på matchende undertøysett

Våren er her og snart kommer sommeren. Vi gleder oss til varmere temperaturer og unner alle å oppleve den deilige følelsen når man vet at innerst er det et nytt, forførende og superlekkert undertøysett. Vi har derfor weekendtilbud på alle matchende undertøyssett, så nå bør du benytte anledningen til å fornye innholdet i undertøysskuffen.

Du får 25% rabatt på alle våre lekre, matchende undertøysett og tilbudet gjelder til og med søndag 9. mai. (Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.)

Modell: Aila - Foto: TON

Les mer: WEEKENDSALG på matchende undertøysett

Frekke Black Friday tilbud

Vi har selvfølgelig mange gode Black Friday kupp i nettbutikken! Benytt anledningen til å Frekke opp deg selv eller noen du er glad i, til ekstra gode priser.

Disse tilbudene vil gjelde t.o.m. førstkommende mandag (Cyber Monday), men det er begrenset antall tilgjengelig til disse prisene så det kan lønne seg å være raskt ute.
Les mer: Frekke Black Friday tilbud

Todagers kanontilbud på wetlook til damer og menn!

Har du planer om oppgradering av din Frekke høstgarderobe, så er dette et veldig godt tidspunkt! Vi har nemlig justert ned priser på alle wetlookantrekk, til både damer og menn, med 20 %.

Tilbudet varer kun i 2 dager, så det gjelder å være rask hvis du vil benytte deg av det.

Link til alle produkter finner du under bildet. Klikk på den så ser du et stort utvalg, nesten 100 forskjellige antrekk, mange også for menn. Dessuten finnes enkelte av antrekkene i størrelser opp til 6X, så her bør det være noe for de aller, aller fleste.

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap