Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Gratulerer så mye med kvinnedagen! Vi takker våre medsøstre for at de tidligere har stått på barrikadene og at vi lever i et land hvor vi selv kan bestemme skjørtelengden. Slik er det dessverre ikke alle steder i verden, så bruk gjerne et par minutter av dagen til å tenke litt på akkurat det.

Første gang Kvinnedagen ble markert i Norge var i 1915, men det var først etter annen verdenskrig at det ble en offisiell feiring av dagen. Du kan lese mer om Den Internasjonale Kvinnedagens historie HER.

LilleFrekke har hatt forskjellige markeringer av Den Internasjonale Kvinnedagen tidligere, vi har blant annet arrangert en konferanse med fokus på Mannens Seksualitet og holdt kurs i Hvordan gå riktig på høye hæler. For begge disse fikk vi kritikk fra bl.a. Kvinnegruppen Ottar, uten at vi tok det så veldig alvorlig. Vi mener at dagen nå i vår tidsalder bør handle om likeverd, og siden menns seksualitet er et tema det er for lite fokus på, så valgte vi altså ha dette på agendaen. Når det gjelder Høye Hæler, så er det kjekt med noen gode tips, for noen og enhver.

I år markerer vi Kvinnedagen på en annen måte. Vi gir alle våre kunder og følgere ekstra gode tilbud på alle skjørt og kjoler, enten du foretrekker lange eller korte kjoler.

Nedenfor finner du linker til alle dagens tilbud, rabattene gjelder frem til midnatt. (Husk at hvis du handler for over 1250, så får du også gratis frakt.)


Modellen du ser på bildet er Beate, vår Modell for en Dag i 2019. Bildet er tatt av TON.
Kjolen hun har på seg finner du her: Minikjole med Åpne Skuldre


Her er linker til alle katogorier med kjoler og skjørt, sjekk tilbudsprisene:  Korte Kjoler & Skjørt - Plus Size Kjoler & Skjørt - Lange Kjoler og Skjørt


Du finner også mange andre gode tilbud her: OUTLET

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#kvinnedagen #likeverd #rettigheter #tilbud #rabatt #lillefrekke #voksenlek

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap