Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Anmeldelse: FeelzToys - Magic Finger Vibrator

 

For en stund siden fikk jeg et nytt leketøy i hende. En liten rosa kanin, også kjent som «Magic finger vibrator».

Foto FeelzToys - Magic Finger Vibrator

Produktlink:

FeelzToys - Magic Finger VibratorKaninen er cirka ti centimeter lang, og består av to deler. Batteridelen kan lett tas av kaninhetta, som gjør hetten lett å rengjøre etter bruk. Produktet kommer i en hendig liten anonym veske, som gjør at jeg lett kan ha den med uansett hvor jeg går. Et lite tips kan være å ta med ekstra batterier i vesken, for de seksti minuttene batteriet varer går fort. Og ingenting er kjipere enn å nesten nå ekstasen i det batteriet takker for seg. Vibratoren er vanntett, og kan fint brukes i dusjen og andre våte steder du kunne tenke deg å leke med den.


Foto FeelzToys - Magic Finger Vibrator


Størrelsen gjør den hendig, og det at du kan tre den på fingeren gir også et bedre grep slik at du ikke mister den rett før du når høyden. «Snuten» på kaninen treffer godt på klitoris, som igjen gir sterke orgasmer. Ørene på kaninen gir ekstra nytelse i vagina og klitoris, da pulsen kan føles helt ut i ørene. Men da litt mildere enn selve kroppen. Selv får jeg raskt tenning av leketøyet, og siden det er svært lydløst kan det gi meg gode opplevelser uavhengig av hvor jeg er.


Testet av dame i slutten av tyveårene.Ta gjerne en kikk på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt:

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 


Følg oss også på  og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#produkttest #produktanmeldelse #feelztoys #fingervibrator #vibrator #erotikk #erotiske #leketøy #lillefrekke 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap