Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi blir litt upopulære, når vi bannlyser den slitte joggebuksen, og det er kanskje ikke så rart, det er jo favorittplagget til mange... men altså, helt seriøst, det finnes plagg som er like behagelige å ha på seg, og som ser SÅ UTROLIG MYE BEDRE UT!  Og ja, vi skjønner at det er deilig å dasse rundt i en sliten joggebukse, men når du er i et forhold synes vi at du bør kle deg litt spenstigere enn det. Slitne joggebukser er nemlig ikke så veldig fine å se på, så Frekk heller opp antrekket et par hakk. Det er bare godt for forholdet at man kler seg litt lekkert for hverandre. Og du skal ikke se bort i fra at dette kan følre til enda flere deilige Frekke stunder.

OK! Alle antrekkene egner seg kanskje ikke like godt til bruk hele døgnet, men de som ikke passer til familiefrokosten med barna kan godt brukes på kveldstid når ungene har lagt seg.

Derfor: Nå som mange er mer hjemme enn ellers, her er noen gode tips til koseplagg du kan bruke i stedet for joggebukse. Klikk på linkene, så finner du mer informasjon:PRODUKTLINK:

Lycra Jumpsuit


PRODUKTLINK:

Lyseblå JumpsuitPRODUKTLINK:

Blonde Jumpsuit


PRODUKTLINK:

Sateng Bukse Unisex

PRODUKTLINK:

Sateng Nattskjorte (2 farger)Vi har også mange lekre morgenkåper, her er en av dem. Klikk på linken og se mange flere:

Håper du fant noe du likte godt?

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#kosebukse #koseplagg #comfy #hjemmeklær #lookinggood #lillefrekke

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap