Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Denne leken var vi veldig nysgjerrige på, det er jo alltid ekstra spennende med nye morosaker og gøy å få lov til å teste produkter.

Først testet jeg den uten app. Det fungerte kjempefint. Deretter skulle vi teste med app og den var grei og installere.  Jeg prøvde den selv alene for å få ett innblikk i hva som fantes i appen. Det fantes mange muligheter.  Man kunne også velge om den skulle vibrere både på klitten og inni deg.  Eller bare på en av stedene.  Det var flere varianter i appen på hvordan få leken til å vibrere.  Både stemme og musikk styring. Game mode med forskjellig instrumenter og free controll med gitte valgmuligheter av vibrasjoner.  God og valgfri variasjon i styrken og svakhet på vibrasjonene.  Leken ble også prøvd med partner som skjult lek,  i et selskap med åpne og erotiske mennesker (alle medlemmer i ClubX) Noe som ble ganske underholdende.  Gjestene ville også låne “appen” og trykke når de fant ut hva som foregikk.  

Størrelsen på leketøy er veldig bra. Fasongen er fin og den sitter godt på plass med en deilig og glatt overflate. Støymessig fungerte den veldig bra. De som satt rundt bordet hørte ikke noe (men skjønte etter hvert hva som var på gang, av helt andre grunner enn lyd fra leketøyet!)PRODUKTLINK:

Magic Motion - EidolonDet som trakk ned var at forbindelse mellom telefon og leketøy tidvis falt ut. Både iphone og android ble prøvet. Kontaktprobleme kan man imidlertid unngå ved å passe på å spre bena godt og ikke ha for lang avstand til telefonen. Av og til hang den seg, så man fikk ikke umiddelbar virkning når man trykket på telefonen, men i det store og hele ga den masse glede og moro.

Uten kontaktproblemer ville denne leken scoret veldig høyt. Den gir mange spennende, varierte og artige lekemuligheter. Heldigvis kan man jo fint bruke den uten app også, hvis den skulle begynne å fuske, og da er det bare å kose seg i vei!Testet av dame i 40-årene m/flere som var på ClubX hyttetur treffPS! Her finner du alle våre tilbud:  OUTLET
 

På utkikk etter klær? Husk at du kan bruke FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#produktanmeldelse #erotisk #leketøy #erotikk #sexleketøy #test #produkttest #eidolon #magicmotion #trusevibrator #lilefrekke #voksenlek

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap