Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

50 days of play

50 kort, 5 nivåer av frekkhet!

Dette spillet består av en terning som er fargekodet og kort med forskjellige oppgaver. Noen av oppgavene krever litt planlegging og innkjøp av rekvisitter, mens andre er ting man kan gjøre der og da. Terningen bestemmer hvor «frekt» kort man skal trekke. De hvite er snillest også blir det frekkere jo mørkere kortene blir. Her er det mange gode ideer og utfordringer hvis man synes det er vanskelig å finne på nye ting selv eller har lyst til å prøve noe litt mer «50 shades»!
Et eksempel på et av de lyseste kortene er «Taste me, Eat me, Enjoy me» hvor du skal leke deg med å helle/strø is topping eller lignende på kroppen til partneren og slikke det av igjen. Dette er jo en klassiker som aldri er feil i våre øyne og som er både morsomt og pirrende og burde prøves av alle. Krem på sprayboks, saus av forskjellige slag.. og en personlig favoritt – sjokolade, f.eks. denne kroppsmalingen fra LilleFrekke. Bruk god tid på å slikke det av igjen og for maks effekt kombiner med f.eks. isbiter!  Her kan det være lurt å beskytte underlaget (det finnes egne beskyttelsestepper/laken som kan være en lur investering hvis denne typen lek faller i smak)


Beveger man seg opp på det midterste nivået kan man møte på utfordringer som « A brush with destiny». Finn frem hårbørsten (av typen med en litt flat stor bakside) og test din egne og partnerens grenser litt. Å bli kilt med børste siden er faktisk utrolig spennende og deilig og bland det med litt spanking med flatsiden så er det utrolig hvor mye moro man kan få ut av noe så enkelt ? Husk å ha en god dialog med partner på hva du synes er godt og hvor grensene dine går – men samtidig hender det at man kan bli overasket over hvordan kroppen reagerer på stimuli hodet kanskje sier er «feil». Så tørr å slippe deg løs og føl i stedet for å tenke! Synes du det er vanskelig å ta opp at du har lyst til å prøve slike ting i forholdet – kan dette spillet absolutt være en inngangsport for å teste egne grenser litt.


Går man opp på de sorte kortene er utfordringene enda litt frekkere. «Glove love» går ut på å dra på seg skinn hansker for så å leke med seg selv og/eller partner, men har du ikke skinn hansker for hånden kan man godt bruke et par latex engangs hansker eller hvis man planlegger litt – bestill hansker fra LilleFrekke! De har lakk, lær, blonder og sateng hansker, burde være noe å finne for enhver smak! Poenget er at det skal være litt spennende og en ny følelse å bli berørt med! Også må jeg jo si man jo føler seg litt ekstra sexy hvis man tar på seg litt frekt undertøy/kjole også et par stilige lange hansker til! I tillegg kan jo hansken brukes som «gag» på partner mens du leker med ham/henne som de foreslår i kortet, eller er det lange litt myke hansker kan man jo binde fast partnerens hender.. mulighetene er mange og kortet kan være en spennende start på en morsom kveld ?

Tanken med spillet er jo at det er terningen som skal bestemme hvilken kategori kort du skal velge, men det er jo ingenting som sier at man ikke bare kan trekke et kort i den kategorien som frister! Vi fant dog ut at det kanskje kunne være en ide og bruke spillet for å trekke noen ideer for neste planlagte lekestund, siden mye av det krever litt forberedelser. Ta det med i sofakroken fredag kveld og trekk et par kort som skal sette stemningen for lørdagen! Dette gjør jo at man kan bygge litt forventninger og legge til rette for at alt er på plass til en spennende og morsom kveld! Her er det mange gode ideer ?

Anmeldelsen er skrevet av et par i 40 årene.

PRODUKTLINK: 50 Days of Play


****


Les flere produkttester fra våre kunder: PRODUKTANMELDELSE LEKETØY


Ta gjerne også en kikk på våre tilbud, de finner du her: OUTLET

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#erotisk #spill #test #produkttest #terningkast #produktanmeldelse #erotikk #lillefrekke 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap