Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi sendte denne til et par, og her er deres tilbakemeling:


PRODUKTLINK:

Happy Rabbit - Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

Da har vi testa produktet noen ganger.

Den førte til at det ble meget fort vått/plask for damen og den var artig å bruke for begge. Ble mer nytelse ved å bruke pute under rompa, for da treffer produktet bedre. I misjonærstillingen er den helt super, så for oss er dette beste stillingen når damen ligger på ryggen, da fungerer den helt supert for oss begge.

Den egner seg også kjempefint som forspill for stimulering av klitoris, uten at mannen har den på. Ble ihvertfall fort orgasmer på meg. Litt lengre tid når man ligger på ryggen og han har den på.

Det pirra ekstra også for ham å ha den på. Han fikk mer nærkontakt med vibrasjonene. Konklusjonen er at den var mer pirrende å ha på, enn uten. Litt minus, er at den er litt trang å få på, men det gikk fint når vi fikk teken på det.

I forhold til andre typer vibratorer vi bruker, så skårer den ganske høyt, fordi vi har glede av den begge to.Det er enkelt å lade den, det er også et pluss.

Vi vil absolutt anbefale denne for andre som ønsker variasjon. Litt forandring fra andre leketøy er gøy.


Testet av par i 40 årene.

******

Her finner du flere spennende produkter fra samme produsent: HAPPY RABBIT


Du kan også ta en tur innom salget vårt, der har vi oppdatert også med enda flere tilbudsprodukter. Her er link til alle varer som nå er på tilbud: OUTLET


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#produkttest #produktanmeldelse #erotikk #leketøy #happyrabbit #penisring #cockring #vibrerende #lillefrekke

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap