Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nå er det på tide med en liten konkurranse igjen, og denne gangen har vi valgt å gi en av våre følgere et par lårhøye støvletter. 

I nettbutikken har vi akkurat nå over 70 forskjellige lårhøye støvletter. Du finner modeller med platå, noen flate, noen med stilett, modeller med lave hæler og andre med sinnsykt høye hæler. Materialene og stil er alt fra elegante til ganske så rocka og vi har også flere modeller med høy kink-faktor (sånne som egner seg best til å bare bruke til sengs.)

Vi har valgt ut 3 av de mest populære modellene som inngår i denne konkurransen, dvs., flere av dem finnes i forskjellige fargevalg, så valgmulighetene dine er store.

Modell 1, Seduce:

Seduce har ca. 12,5 cm høye hæler og såle uten oppbygging. Den leveres i størrelser fra 36 til 44 og finnes også i mange forskjellige sko og støvletter, med flere fargevalg. Hvis du vil se alle Seduce vi leverer så kan du klikke her: SEDUCE. Seduce Thigh High med snøring i siden, finnes i sort matt og sort lakk.

Modell 2, Delight:

Delight er en av de mest populære modellene vi har. Den leveres i mange varianter og finnes som forskjellige sko, ankelhøye, knehøye, lårhøye og chaps variant. Delight har ca. 15 cm høye hæler, men platåsålen utligner med ca. 4,5 cm, så vinkelen på foten blir ikke veldig bratt. Den har en stabil og god lest og oppleves ikke høy å gå på. Tilgjengelige størrelser er fra 36 til 44 på de fleste støvletter. Vil du se alle Delight vi leverer kan du klikke her: DELIGHT.Delight lårhøy lakk leveres i 3 farger og har snøring bak. 
Modell 3, Electra:
Electra lages også i mange varianter, den har en kraftigere hæl som måler ca. 12,5 cm og sålen utligner med ca. 4,5 cm. Størrelser fra 36 til 44. Vil du se alle Electra vi leverer så kan du klikke her: ELECTRA

Electra lårhøy med spenner, finnes i sort matt og sort eller rød lakk.Vil du se hele utvalget av lårhøye modeller, så kan du klikke HER.


KONKURRANSEREGLER

Konkurransen foregår på vår Facebookside og du deltar ved å legge ut en link eller bilde av den modellen du ønsker å vinne. Deltagelse er KUN under BILDET DU FINNER HER. Husk også at du forteller oss hvilken størrelse og farge du ønsker.

Husk at innlegget deles mange steder og det er kun ---> HER <--- du kan delta.

Trekning av vinner gjøres siste dag i oktober og vinnerens navn blir publisert på vår Facebookside.

Vi ønsker alle våre følgere lykke til i konkurransen.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:


#konkurranse #facebook #lårhøye #støvletter #lillefrekke

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap