Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hun hadde lenge lurt på om hun skulle kjøpe seg nye sko. Nye støvletter. Hva tenkte han om det tro? Var dette noe han likte? Syns han det var sexy med høye hæler? Kanskje han likte at hun hadde de på i sengen, mens de elsket?Hun sitter å leter på nett. Finner mange fine. Hun velger et par med stiletthæl i sort lær. Hun forteller ham ingen ting om dette. Hun tenkte hun skulle overraske han på mandag. Ja han pleier å komme hver mandag. Da har hun hatt barn i en uke og hennes barnefrie uke starter. Da er det deilig å kunne få ha litt voksentid.

Hun håper bare de kommer frem i tide.... Hun har også kjøpt seg nytt undertøy. Sort neglisje, stømpeholder og strømper. Dette har de heller aldri snakket om. Tenk om han ikke liker sånt? Ja det får briste eller bære....

Mandagen kommer og melding fra posten tikker inn. Hun haster av sted for å hente pakken. Vel hjemme åpner hun spent. Hjertet hamrer. Hun gleder seg til å overraske han. Hun går i dusjen, steller og barberer. I dag er det viktig at alt er rett! Hun tar på seg det nye undertøyet og de nye støvlettene. De sitter perfekt!

Hun hører bilen stopper utenfor. Han er her straks. Han tar i døra. Hmmm.... Den er låst? Hvorfor det? Det pleier den ikke. Og bilen hennes står her. Er hun syk? Hadde de ikke en avtale i dag? Han liker disse møtene deres. Han liker leken mellom dem. De har ikke fått snakket så mye enda. Han føler det er mye som fremdeles er usagt. Han har noen ønsker.... Ting han gjerne vil gjøre.... Ting han gjerne vil se.... Vel, dette får de kanskje pratet om til helgen.

Han går opp trappen til 2.etg Døren er låst her også? Heldigvis har han jo egne nøkler. Han åpner og roper forsiktig på henne. Ikke noe svar. Døra til soverommet er også lukket.... Han tar av seg sko og jakke og går med litt forsiktige skritt bort til døren. Han syns han hører noe der inne? Men hva er det han hører? Han åpner døra litt på gløtt. Hjertet stopper ett lite øyeblikk. Kan dette virkelig skje? Får jeg faktisk se dette? Dette har han drømt om lenge men aldri turt å si. Og nå står han her og får oppleve det.

Lyset på rommet er dempet. Det lukter en blanding av ren kvinnehud og ren kåtskap. Han ser at hun har på noe sort. En neglisje kanskje. Han skimter huden gjennom. Han følger kroppen hennes med blikket. Nedover magen. Stømpeholder, ingen truse men med strømper. Han fortsetter nedover lårene. Hårene reiser seg.... Hun har på stiletthæl i sengen! Han må beherske seg for å ikke gå inn. Men han vil så gjerne se hva hun gjør. Han tror ikke hun har oppdaget at han er der enda.

Hun koser med seg selv. Stryker over leppene sine. Hun er kåt og våt. Hun sprer bena lett. Han ser men han ser ikke. Han kjenner kuken blir hard og klar. Hun finner frem leketøy. Hun fukter den lett med munnen og fører den sakte inn i fitta. Den sklir lett inn i det varme og våte. Hun gisper og vrir seg. Noe så sexy når hun ligger der med neglisje dratt opp til hoftene, bena lett spredd og hvilende på høye hæler. Han sliter med å være stille. Sliter med å holde seg i ro. Hun tar frem vibratoren også. Hun stønner og vrir seg. Fører dildoen sakte inn og ut mens vibratoren stimulerer klitoris.

Han hører at hun nærmer seg klimaks. Hun holder pusten og puster fort om hverandre. Hun klynker. Og der..... Der kommer hun. En voldsom orgasme. Hun snur hodet og møter blikket hans i det hun vipper over. Hun sender han det kåteste, råeste blikket han noen gang har sett. Det var da han skjønte at dette hadde hun planlagt. Hun ville at han skulle se det..... Han er så kåt at det kjennes som om han sprekker snart. Han vrenger av seg klærne. Vrir henne rundt og legger henne på sengekanten. Helt i riktig høyde slik at han kan stå. Han tar tak i hælene. Skiller bena hennes og presser kuken inn. Inn i det varme våte. Han er vill av lyst. Han klarer ikke tenke annet enn sin egen kåtskap. Han må få det ut. Og hun lar han få lov. Hun har aldri sett han så kåt. Det tar ikke lange tiden før han kommer. I en voldsom orgasme. Han synker ned ved siden av henne med et stort smil om munnen.

Hvordan visste du dette? Spør han.... Kvinnelig intuisjon..... Svarer hun


----

Takk til vår kvinnelige følger som har skrevet denne historien og lar oss få dele.


Ta en kikk på vårt utvalg av erotiske produkter, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#erotikk #erotiske #historier #noveller #sex #fantasier #fortellinger #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap