Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Jeg ble forsinket til hotellet, så du sjekker inn alene. Litt usikker, etter SMS fra meg, hvor jeg sa fra at jeg ble forsinket, hva skal du finne på nå ? tenk om han ikke kommer? – men du sjekker inn. Det er passe tidlig – og veldig stille på hotellet. Vel oppe på rommet blir du sittende på senga og se deg rundt i det tomme rommet. Så kommer en ny SMS, - bare han nå ikke  - tenker du , så leser du ”Kle av deg” ikke noe mer. Kle av meg ? humm tenker du … men gjør ingenting…. Kan jo ikke bli sittende der og føle deg som en idiot heller… Ny SMS – Har du kledd av deg ?  - Hva skal du svare nå? – du er ærlig og sier Nei, og spør – kommer du?


Ny SMS

”Kle av deg, gjør som jeg sier! – send sms med romnummeret vårt ”

Humm… Du tenker kort frem og tilbake, og finner ut at du likegodt kan være med på leken, det kan jo føre til noe morsomt, deilig, pirrende  - hva vet du…

Du kler deg naken – og sender en SMS og sier Nå er jeg naken, romnummeret er 606

”Bra” er det korte svaret… Nedtur tenker du ….

Etter bittelitt kommer en ny SMS ”Ta inn pakken som står utenfor døra!”

Hadde noen sett deg nå ville de sett et digert spørsmålstegn… Du tør ikke åpne døra uten å ta på morgenkåpa, og åpner døra , der står en pose, du tar den og får den fort innafor og lukker.

Titter nedi, der er det flere innpakkede ting.

Ny SMS

Åpne pakke med nr. 1. på.

Du leter og finner, åpner og finner  noen lodd til kjønnet ditt…

Ny SMS

”Ta dem på deg”

Nå gjør du bare som du får beskjed om uten å tenke så mye – de kjennes godt … ubehagelig med en gang, kaldt… men så … humm…

Etter litt Ny ”SMS Er det godt?” – og en til ”Re opp sengen til oss, åpne vinflasken, legg klar sakene du har tatt med. Mine ting har jeg orden på.

Etter det – åpne pakke 2. Når du er klar gi beskjed.”

Oj, nå begynner du å kjenne at dette kan bli en kveld av …

I pakke 2 er det en slags krem….. Du titter spørrende på den – klar? med hva? Du leser på boksen… Jeg har laget en lapp som det står beskrivelse på. Smør den omkring kjønnet, ikke på, omkring….

Du lukter på den, den lukter skarpt… er dette noe lurt da ? Men du gjør som jeg sier…. En merkelig varm, nesten brennende følelse. Ikke vondt, kanskje litt godt – jo etter hvert godt, merkelig…

Så kommer en ny SMS ”Ta på den kjolen du tok med, en topp, men ikke undertøy… og kom ned i baren – den ligger til høyre nedenfor resepsjonen. I Baren bestiller du to glass vin, jeg vil ha rødt – sett deg innerst i hjørnet”

Du gjør som jeg sier – men løper inn på badet og sjekker sminken…. Tar på mer… noe er visst i gjære… Oj for en underlig delig varme i skrittet…. Du kjenner etter og er litt kåt og tenker hvordan skal dette gå, uten truse….?

Du skynder deg ned i baren, bestiller og ser etter meg – som ikke er der, du setter deg innerst i hjørnet. Det sitter et par forretningsfolk i baren, ellers tomt…

Etter en stund, som føles lang kommer jeg – i dress, uten bagasje, smiler kysser nakken din og setter meg overfor deg. Hei sier jeg… Du spør hva jeg har funnet på… Jeg smiler bare hemmelighetsfullt. Har du ikke med deg bagasje spør du? Jeg flytter meg over til deg og legger handa mi på låret ditt, jo da sier jeg, den er på rommet og smiler til deg. Du sprer bena dine litt, og jeg kan la den leke meg innenfor kjolen, Vi kysser, jeg kjenner at du er kåt og jeg kjenner at du sitrer og ikke kan vente, legger hånda på skrittet mitt og kjenner at dette virker på meg også… fingrene mine leker med deg, og det er en underlig og veldig opphissende følelse for deg. Jeg trekker fingeren min ut av deg og lar den stryke over leppene dine..  Heldigvis sitter vi slik at de få andre ikke kan se oss. Jeg reiser meg og sier Kom!

Mer klining i heisen, tenk om noen har trykket, men det går bra – vi kan ikke komme oss fort nok inn på rommet – og jeg lar deg gå inn først.

Gardinene er trukket for, et svakt lys lyser. Der inne ser du at jeg har ”rigget” tau klart på senga, og at det ligger litt ”remedier” der. En flaske rødvin er trukket opp, to glass klare, Røkelse har fylt rommet… Først dusje sier jeg. Jeg kler av deg, du kler av meg… Du har ”jukset” med en flott, sexy BH… Inne på badet er det to stearinlys tent, det er delig svakt lys. Vi dusjer, kysser og kjenner på hverandre. Jeg såper deg inn, du meg… Pikken min står rett opp og du vil gjerne ned å smake – men jeg stopper deg – ikke ennå.  Vi tørker hverandre, jeg tar deg i handa og leder deg inn mot senga, og spør er du klar for dette? – du ser på meg og nikker.

Noe av det ”strenge” du merket i SMS’ene kommer nå frem. Sett deg på senga, hold armene frem. Jeg tar et av tauene og begynner å binde deg. Tauet blir til en lang tvinning oppover underarmene dine, ikke vondt stramme, men likevel slik at du kjenner at du ikke får dem fri. Det tar litt tid – Tålmodighet, sier jeg, mens jeg jobber meg ferdig. Jeg finner et ganske tynt rep, langt, legger det over halsen din og ordner og fikser. Til slutt har du fått et rep som går på kryss og tvers over kroppen din , på hver sin side av kjønnet ditt og blir bundet i en knute på ryggen din. Når du retter ryggen strammer det om skrittet ditt, og du kjenner at det strammer om kroppen din. Jeg gir deg mer vin, du drikker grådig, jeg ser øynene dine, du er usikker og forventningsfull på en gang.  Legg deg sier jeg. Du legger deg ned på rygg. Jeg dytter deg litt innover på senga, og ordner leggene dine, slik at de ligger tett inn mot lårene dine.  Mer tau. Jeg ordner og fikser, du merker at leggene blir bundet opp mot lårene dine, passe fast, og litt etter litt merker du hvor hjelpeløst ute av stand du er til å flytte deg, samtidig som du ikke er ”bastet og bundet”

Sånn sier jeg. Og hjelper deg opp i en knesittende stilling. Nå skal du få litt vin sier jeg og heller opp glassene igjen. Du kan ingenting gjøre, annet enn å se på meg og sitte der… Jeg setter glasset til munnen din, og gir deg drikke. Du drikker, du kan ikke engang bestemme hvor mye du skal ha, også det bestemmer jeg. Jeg lar dette synke inn i deg, mens jeg nipper til vinen. Sier ingenting. Du vet ikke helt hva du skal si du heller og forblir stille. Stemningen er underlig, hvem er han, hva skjer nå? Kan dette bli farlig?

Det neste jeg sier hjelper deg ikke akkurat: Jeg kommer ikke til å stoppe, eller høre på deg om du sier nei…. Du kjenner at du blir redd… etter en liten kunstpause, sier jeg – så vi trenger et kodeord – og også en kodelyd. Den skal bare brukes av deg om du virkelig vil stoppe leken. Om du stopper den, frigjør jeg deg og vi leker aldri dette igjen, så det er alvor om du, med koden sier stopp. Uansett, vil jeg stoppe, om du gir beskjeden. Frigjøre deg så fort jeg kan, så du er trygg igjen. Ordet er ”RØDT”, strupelyden – om du ikke kan snakke er Tre korte ”grynt ” og ett langt. Vis meg begge deler, si RØDT! Lag lyden som om du ikke kunne snakke!

Du tror ikke helt at jeg mener det, men likevel gjør du som jeg sier og sier klart og tydelig Rødt – grynter tre ganger kort, og en gang lenge, som en slags strupelyd. Bra sier jeg. Jeg gir deg mer vin… Nipper selv, mens jeg reiser meg, går ut på badet og kommer tilbake med håndkleet og en klut.

Jeg vender deg om, og plasserer deg på sengen, som det passer meg. Du er trygg, på kne, med hendene foran deg og hviler på albuene. ”Doggystyle”.  Jeg begynner å ta på deg, kjele deg… over ryggen, brystene, magen. Jeg lar hånda gli inn mellom lårene dine og gnir kjønnet ditt, forsiktig først, så litt røffere. Dette kjenner du at er deilig, jeg fortsetter å leke med deg med hendene mine, du vil ha mer. Pikken min er ikke stiv lengre men jeg lar den gli over kroppen din, mykt, finner ansiktet ditt, du lener deg mot den og vil ha den i munnen din. Jeg retter på hodet ditt og er streng, og sier ikke gjør noe før jeg ber deg om det. Jeg lar pikkhodet mitt gli over leppene dine, for  å sjekke om du nå har lært. Det har du ikke, du åpner munnen din, jeg trekker pikken tilbake og sier: Du skal ikke gjøre noe, før jeg sier det, neste gang blir du straffet. Jeg tar tak i det tynne repet og strammer og du kjenner at det strammer i skrittet, ikke vondt, men du kjenner det, kjenner på at det kan være smerte om jeg vil. Du stønner svakt, jeg tar det som et tegn på at dette er nytt, og pirrende.

Jeg finner dildoen du har tatt med hjemmefra – den lille. Jeg skrur den på og lar den gli ned fra korsryggen din, det kiler, du strekker ryggen og da strammer repet i skrittet. Du blir forvirret, men det er deilig. G Punkts vibratoren finner anus, jeg skiller repene, slik at den kiler deg der, jeg lar den gli over kjønnet ditt… du ynker deg, kjenner etter og nyter. Jeg gir deg et forsiktig klaps på baken – det var ikke vondt, tenker du - så kommer ett til - OJ det kjentes – litt… men nå er du så kåt at du ”gir opp” du kjenner at du overgir deg, litt, til meg… og jeg fortsetter. Innimellom får du litt vin, jeg nipper litt. Tauene begynner å kjennes, du har stått lenge på kne, jeg merker det på kroppen din – og går inn på badet, blir borte (for å tøye grensene dine enda litt) kommer tilbake. Jeg finner kremen som varmet så underlig, smører omkring, men ikke i rett på, omkring. Varmen kommer igjen… Det kommer noen klaps på baken, men nå er det OK… føles litt varmt etter hvert… Jeg leker med dildoen i deg. Pikken min har stivnet og jeg begynner å la deg smake meg, etter litt begynner din verden å snurre, hvor ble tiden av, har du stått slik lenge? Er du ør? Begynner du å dovne hen, eller hva skjer? Du kjenner veldig at du vil knulles, og ennå har du ikke ”fått noe”…. Litt mer vin? Jeg gir deg vin likevel…. *smil* Hva skal du gjøre ?

Så legger jeg deg ned på siden, og over på ryggen. Dette var nytt , hva skjer nå?

Jeg leker med deg, konsentrerer meg om kjønnet ditt, dildoen som brummer og kiler, fingrene mine leker og det begynner å bli mye, deilig, mye og slik er det. Du ønsker deg pikk, men her holder han på… du sier noe, for første gang på lenge. FAEN sier du jeg vil ha pikken din!!!!

Jeg klapper til deg med flat hånd  - overhode ikke hardt, men sjokket ditt er stort – Hva? Er han farlig? Jeg smiler og sier, alt til sin tid.

Jeg begynner å leke med brystene dine, klype forsiktig, suge dem, kysse deg – Du er grådig i kyssene, vil ha mer – du vil ha alt… men får bare det jeg bestemmer at jeg vil gi deg. Jeg sprer bena dine, tungen glir omring på kjønnet ditt, slikker, suger, nyter deg, du liker hva som skjer og jeg hører det…

Plutselig reiser jeg meg, trekker kroppen din ut mot sengekanten og kjører pikken min inn i deg, til bunns. Og sakte ut igjen, helt ut, og sakte inn. Jeg knuller deg endelig, tenker du. Jeg finner kluten, dytter den inn i munnen din, Og begynner å knulle deg rått, hardt og dypt. Nå er vi kommet dit hvor du bare biter i kluten og nyter – Faen så mye det plutselig ble. Du tar imot, kjenner at det er underlig å være så bundet, så hjelpesløs, og samtidig så deilig, å ikke kunne gjøre annet enn å ta imot. Dessverre stopper dette også. Han sluttet…

Jeg vender deg en gang til, tilbake i knestående. Klapser baken din nå, litt mer og til slutt så mye at det grenser mot å bli vondt, men underlig nok er det ikke vondt…. Så kjenner du at jeg bruker kremen, den til å brukes bak. Du vet ikke hva du skal vente nå, hva skjer, vondt? godt, eller hva skjer? Jeg presser meg inn, forsiktig, men ikke for sakte. Lar deg slappe av lar deg kjenne pirringen, begynner å bevege meg, nå er så mye skjedd, så lenge, at du ikke vet helt lengre, lar det stå til og jeg begynner å knulle deg igjen….. nå er vi kommet dit hvor du ikke merker mer, om jeg klapser deg, knuller deg, eller, var det en dildo involvert? Hva var det som gjorde at det gikk for deg – igjen (du har kommet en gang før, men jeg lot meg ikke merke ved det, bare fortsatte – nå husker du ikke lengre når det var) – denne gangen, så kåte som vi er, kjenner jeg at jeg vil komme i munnen din, trekker meg ut, flytter meg, og tar kluten ut av munnen din, øm, i kjevene kjenner du pikkhodet mitt i munnen, og kjenner spruten min støtvis og nyter det… lettere i ørska…

Etterpå løsner jeg deg, og du får endelig strukket deg ut igjen, rep og tau, våre nakne kropper og ganske fortumlet, hviler vi ut… Litt vin, spør jeg? Serverer du , denne gang?

;-)

Skal vi se litt på TV, før vi ser hva vi vil videre i kveld?

 

Skrevet av anonym

Ta gjerne en kikk på våre erotiske leketøy, vi har mye annet moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#erotisk #historie #novelle #erotikk #sexhistorie #sexnovelle #lillefrekke

  

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap