Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Jeg var i Sverige i sommer. Deilig vær. Deilig drikke. Deilige venner. Sene kvelder. Vi var flere som ble sittende oppe i varmen og bare nyte de sene kveldene.
En kveld ble en av mine nye venner og en av hennes venner sittende oppe. De andre 6 som bodde på hytta gikk og la seg ved midnatt. Trøtte etter dagen før.Vi tre ble sittende å prate og ble etterhvert litt småpussa av vinen som vi nøt. Det var lyst og vi satt alle tre på benken i hagen. Eva var svensk og søt. Hun var langhåret blond (bombe!), søt med lange ben og en pen kropp. Hun var rett og slett en tiltrekkende kvinne.
Eva hadde på seg et skjørt og en hvit topp under en lys bluse. De solbrune armene og bena hennes var en deilig kontrast til de hvite klærne hennes.
Stemningen var ganske åpen og etterhvert penslet samtalen inn på sex. De to kjente hverandre ganske godt fra tidligere, så etterhvert var det jeg som ble fokuset til Eva. Hun ville gjerne vite så mye som mulig om meg og jeg selvsagt om henne. Fyren (Gøran) ble etterhvert litt sur og jobbet litt for oppmerksomheten. Han tok seg litt opp og begynte å bli litt ivrig overfor Eva. han var tydelig kåt; jeg så redskapen hans bule i buksa hans. Det var tydelig hvilken tilstand han var i. Eva hadde også tydelig oppdaget dette. Snart la Gøran den ene armen bak Eva og den andre la han på låret hennes. Hun virket ikke direkte motvillig, men tydelig litt usikker på hva hun skulle gjøre fordi jeg også var der. Jeg snudde meg halvt mot Eva og hun begynte å bli litt tungpustet. Hånda til Gøran dro litt i skjørtet til Eva. Jeg tenkte at det var ikke noen vits i å være sinke her så jeg la høyre hånda mi på den andre låret hennes. Hun så opp på meg og smilte.
Hun virka kåt.
Hun lente seg litt mot meg og vi kysset. Først lett og så litt heftigere.
Så snudde hun seg mot Gøran og kysset han.
Dette var et tegn på at hun bare var ute etter én ting: sex. Hjertet mitt dunket i vei og sendte blod ut i lemmet mitt som gjorde det stivt og villig.
Jeg flyttet hånda opp til brystene hennes og kjente på de utenpå blusen hennes.
Gøran blei ivrig og hadde snart hånda helt oppe i skrittet hennes.
- Nei, sa Eva plutselig, og flyttet vekk hånda hans. Dette tør jeg ikke.
Vi ga oss begge to.
- Kanskje like greit å legge seg, sa Gøran og reiste seg og gikk inn.
Vi var enige og gikk også til hvert vårt soverom.
Jeg gikk til soverommet mitt og kledde av meg og la meg. Jeg kjente ennå den deilige følelsen av leppene til Eva mot mine og låret og brystene hennes som jeg hadde berørt utenpå blusen. Hukommelsen gjorde meg kåt igjen. Lemmet mitt berørte den tynne dyna og hånda fant veien nedover mot stoltheten min. Jeg begynte å beføle meg selv og trakk forhuden frem og tilbake over det følsomme hodet. Den er tykk og god og med rundt 20 cm så er det en del å ta i.
Jeg lå der med lukkede øyne og lekte med synet av Eva. Tenkte på hvordan hun ville være å ha sex med.

Plutselig hørte jeg en lett banking av negler mot døra.
Jeg kvakk til og dro opp hånda som om jeg var 16 år og blei tatt for å runke i senga på hyttetur med venner. Lemmet mitt var stivt.
Jeg sa "Ja?".
- Hallå? Hørte jeg Eva sa... - Kan jag komma inn?
- Kom inn, sa jeg.
Jeg så det lyse håret hennes.
- Hej. Lust at prata? Spurte hun...
- Selvsagt, sa jeg. Under dyna dunket lemmet mitt heftig.
Eva kom inn og satte seg på sengekanten. Hun hadde fortsatt på seg skjørt og bluse med topp under.
Hun unnskyldte seg for episoden med Gøran og at han hadde forsøkt seg på henne mange ganger, men at hun ikke var så interessert i han. Jeg øyna en mulighet her... Dyna lå nede på magen min og da hun flytttet litt på seg dro hun "ufrivillig" dyna litt til side. Lemmet mitt lå oppover mangen min. Stiv og villig. Jeg dro ikke dyna på plass igjen for å skjule meg...

- Oj, sa Eva da hun oppdaga tilstanden min. - Me like...!
Jeg smilte.
Hun tok et godt tak i pikken min og lekte forsiktig med den. Jeg var så kåt at jeg holdt på å sprekke. Hun dro forhuden frem og tilbake over hodet. jeg reiste meg halvveis opp og kysset henne på munnen. Tungene våre begynte snart en heftig og våt lek. Jeg lot hånda leke oppover låret hennes.
Eva dytta dyna ned på gulvet og satte seg over lårene mine. Hun fortsatte å leke med pikken min. Hun hadde fortsatt på seg skjørt og topp og bluse. Hun satte seg lenger opp og begynte å gni seg mot meg. Jeg kjente at jeg ble våtere på staken. Da jeg så ned oppdaget jeg at hun ikke hadde truse på seg og det glinset den hver gang hun dro seg tilbake og pikken min kikka opp fra sprekken hennes.
Jeg greide snart ikke vente lenger.
- Rodeo? Sa jeg og smilte.
- Yes. Sa hun og jeg dytta pikken min ved rota så den ble stående rett opp. Hun heiste seg opp og satte seg hardt ned på den. Det surklet i saftene hennes.
Hun begynte å bevege seg opp og ned på staken min mens hun lente seg mot brystet mitt.
- God til å ri du, sa jeg.
Hun smilte og stønnet.
Jeg så ned på det deilige synet av skjørtet hennes om var heist opp til livet hennes og pikken min som glei inn og ut av henne etterhvert som hun hevet og senka seg på meg. Nå ville jeg kjenne og se mer av kroppen hennes. Jeg satte meg opp mot henne og kneppet opp blusen hennes, dro den av henne med hennes hjelp og dro av henne toppen.
Jeg stønnet da jeg så puppene hennes uten klær for første gang; De var ikke så store, men faste og fine. Jeg tok og slikket på de, hun ynket seg da jeg beit litt forsiktig i den ene brystvorta hennes.
Nå ville jeg har mer action. Jeg dro henne over på siden og skjøv henne over på alle fire og stilte meg bak henne. Jeg var raskt i bunnen og holdt et godt tak i hoftene hennes og knullet henne hardt. Snart greide jeg ikke holde meg lenger og begynte å nærme meg orgasmen. Hun stoppet og vrei seg av meg og la seg på ryggen foran meg og spredte de solbrune beina sine.
- Du måste slicka mej først, sa hun.
Jeg elsker å slikke fitte og jeg la meg kjapt ned mellom beina hennes og lot tunga gli i den hårløse sprekken hennes. Hun tok tak i hodet mitt og begravde ansiktet mitt i kjønnet sitt. Kommanderte meg til å slikke henne akkurat slik hun ville. Jeg slikket som en gal. Hun stønnet og bar seg så jeg var redd de andre i huset skulle høre henne... Særlig Gøran..
Ansiktet mitt var vått av saftene etter omgangen jeg hadde gitt henne.
Så dro hun meg opp til seg og vi begynte å kline. Hun slikket saftene sine av ansiktet mitt.
- Jag älskar smaken av fitta, sa hun sexy.
Jeg lot pikken gli inn i den våte og varme åpningen hennes mens jeg lå over henne. Pikken min var fortsatt stiv som en stokk. Jeg begynte å bevege meg inn og ut av henne og med alle saftene hennes, ballene som slo mot rumpa hennes og synet av den deilige dama under meg jobbet orgasmen seg snart opp. Det strammet seg snart i ballene, pikken og magen min før jeg hikstet at jeg kom... Spruten stod inn i henne og jeg merket at det ble ennå våtere i henne.

Vi seig sammen på senga. Jeg ble liggende med pikken min i henne. Vi sovnet kjapt.

Dagen etter våknet jeg uten Eva der, men med dyna over meg. Jeg blei litt skuffet... Men snart kom hun innom med en kopp kaffe. Nydusjet og sexy. Vi utvekslet mail og telefonnummer.

Kanskje vi treffes igjen…

Skrevet av KarstenTa en kikk på vårt utvalg av erotiske produkter, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#erotikk #erotiske #historier #noveller #sex #fortellinger #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap