Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

For kort tid siden hadde vi en morsom helg hos fotograf TON sammen med 6 spreke jenter fra Team Toppform Fitnessklubb. Disse jentene har alle konkurrert i forskjellige grener i fitness i år og har oppnådd veldig gode resultater.Å ha en shoothelg sammen med TON er alltid hyggelig og ekstra moro ble det jo når vi samlet så mange blide, energiske og hyggelige jenter på en gang. Her er en kort presentasjon av jentene, klikk på navnet så kommer du til Instagramprofilen deres og kan følge dem der.

Elina Turka
Kommer opprinnelig fra Latvia, er 18 år gammel og har trent fitness i 2 år. Hun er energisk, sprudlende og veldig glad i å synge. Kom på 3. plass i klassen 173+ senior i Sandefjord Open i år.


Malwina Farian
Malvina er opprinelig polsk og har bodd i Norge i 10 år. Hun har studert ved UiO og har Master i internasjonale relasjoner. Debuterte i bikinifitness i september 2019; ble med i finalene i begge konk; i Sandefjord Open fikk 5. plass og i NM - 6. plass.

Charlotte Elveland
Charlotte er 33 år og kommer opprinnelig fra Sykkylven. Hun har alltid vært interessert i sport og skjønnhet. Jobber som frisør i Oslo på Jan Thomas studio og tar en bachelorgrad i entreprenør. På hennes første NM konkurranse komme hun på 6 plass. Hun er lykkelig fornøyd og gleder seg til neste konkurranse som kommer høst 2020.
Jannicke Kirkelund
30 år fra Oslo. Jobber i demensomsorgen, dømmer håndball og debuterte i bodyfitness nå i 2019. Fikk 2 plass i Sandefjord Open og i NM.


Veronica Christensen
Veronica er 23 år og kommer fra Lørenskog og jobber som frisør. Hun har tidligere danset i 18 år, og bestemte seg for å stille i bikinifitness høsten 2019.

Live Kjernet
Hun er 21 år og fra Lillestrøm. Utdannet PT, studerer bachelor i ernæring og jobber på kafé. Debuterte i bikinifitness i år og fik sølvmedalje i NM junior.Tusen hjertelig takk til alle! Dette var en morsom helg og vi gleder oss til å dele alle de flotte bildene som ble tatt.

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#bikinifitness #fitness #teamtoppform #photoshoot #shoot #undertøy #mote #damemote #lillefrekke

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap